Jobba hos oss

  • Jobba hos oss

Ebeco söker Teknisk Innesäljare

Ebeco är ett av Skandinaviens ledande företag inom elektrisk golvvärme, frostskydd och andra värmelösningar för byggbranschen och industrin. Vi söker nu en Teknisk Innesäljare som kan förstärka säljteamet i Göteborg. 

Arbetsuppgifter
Ebeco förstärker sitt säljteam i Göteborg. Som innesäljare är du i direktkontakt med grossister, installatörer, återförsäljare samt Ebecos egen säljkår ute på fältet. Rollen är bred och tillsammans med de andra i gruppen ansvarar du för teknisk support, ordermottagning, upprätta ritningsunderlag, offerera projekt samt även vara delaktig i kundaktiviteter och mässor.

Vem är du?
Vi söker dig med säljerfarenhet och elteknisk förståelse. Du bör vara stresstålig, noggrann och van att ta egna initiativ. Arbetet innebär mycket kundkontakt och du bör därför vara utåtriktad, serviceminded och affärsmässig. Du skall ha god datavana samt kunna läsa byggritningar. Ebeco har såväl svenska som internationella kunder och vi ser därför gärna att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Man eller kvinna - spelar ingen roll!

Ebeco erbjuder
Ebeco erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i ett företag med stark tillväxt. Du kommer att arbeta i ett tight team med höga ambitioner där ditt arbete gör skillnad. Vi är ett härligt gäng medarbetare som väntar på dig.

Ansökan och kontakt
Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Sök tjänsten via www.pspartner.se och registrera din CV med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor, kontakta rekryteringskonsult mats [dot] torn [at] pspartner [dot] se (Mats Törn).


Ebeco söker försäljningsansvarig till industrisegmentet

Mer information kommer här inom kort. Vill du ha mer information direkt, kontakta martin [dot] larsson [at] ebeco [dot] se (Martin Larsson).