Jobba hos oss

  • Jobba hos oss

Vi söker Produktkoordinator inom miljö & kvalitet 

På Ebeco har vi arbetat passionerat med värmelösningar sedan slutet av sjuttiotalet. Vi startade med golvvärme och har genom tiderna presenterat en rad innovationer som kommit att forma marknaden för värmekabel. Idag är vi en av branschledarna i Skandinavien och kan presentera ett komplett sortiment av värmelösningar inom fyra affärsområden: inomhus, utomhus, byggarbete och industri. Vårt huvudkontor och lager ligger i Gamlestaden i nordöstra Göteborg där ca 30 personer arbetar.

Ebeco växer stadigt och öppnar därför upp dörrarna för en helt ny roll på produktavdelningen. Som produktkoordinator har du ansvar för att säkerställa kvaliteten på Ebecos produktsortiment avseende dokumentation för funktion, miljö och teknisk fakta. Du kommer att arbeta direkt underställd vår produktchef.

Vilka är arbetsuppgifterna?
Som produktkoordinator arbetar du självständigt men även i mycket nära samarbete med övriga avdelningar. Arbetet innebär att du utarbetar och upprätthåller kvalitets- och miljörutiner för Ebecos produktsortiment. Du är kontaktperson till bland annat myndigheter och underleverantörer. Vidare ansvarar du också för att inhämta samt upprätthålla dokumentation som tekniska fakta, miljöföreskrifter, deklarationer och intyg.

Produktkoordinatorn kommer att projektleda kundunika och marknadsanpassade produktprojekt, vilket innebär att du kommer att ha nära kontakt med andra avdelningar, kunder och leverantörer.

I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för produktinformationen i affärssystemen. Du kommer också att vara högst delaktig i att sätta upp och sedermera även arbeta kontinuerligt med vårt framtida PIM - en produktdatabas som kommer att implementeras hos Ebeco under 2018.

Vem är du som person?
Som person är du social, strukturerad, analytisk. Vidare bör du även ha ett tekniskt intresse för att trivas i rollen hos Ebeco. Dock anser vi att din personlighet och din vilja att bidra till att utveckla verksamheten är det allra viktigaste i sammanhanget.

Vilken bakgrund har du?
För att ansöka till tjänsten ska du ha en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning, mycket goda kunskaper i MS Office (Excel och Word) samt ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vad är meriterande men inte ett krav?
Det är meriterande om du har erfarenhet av kvalitetsarbete (dokumentation, deklarationer och intyg) och miljöarbete (deklarationer, kemiska sammansättningar, registreringar m.m.). Goda kunskaper i tyska i både tal och skrift anses också meriterande. Om du har arbetat med PIM-system är det en fördel. 

Vad erbjuder Ebeco dig? 
Ebeco erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i ett företag i stark tillväxt. Du kommer att arbeta i ett tight team med höga ambitioner där ditt arbete kommer att göra stor skillnad för oss alla. Vårt företag är ingenting utan våra fantastiska medarbetare!

Ansökan och kontakt
Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. För att söka tjänsten, vänligen gå in via www.pspartner.se och registrera ditt CV tillsammans med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult mikaela [dot] andersson [at] pspartner [dot] se (Mikaela Andersson), tel. 0763-18 38 57.Vi söker Teknisk Innesäljare

På Ebeco har vi arbetat passionerat med värmelösningar sedan slutet av sjuttiotalet. Vi startade med golvvärme och har genom tiderna presenterat en rad innovationer som kommit att forma marknaden för värmekabel. Idag är vi en av branschledarna i Skandinavien och kan presentera ett komplett sortiment av värmelösningar inom fyra affärsområden: inomhus, utomhus, byggarbete och industri. Vårt huvudkontor och lager ligger i Gamlestaden i nordöstra Göteborg där ca 30 personer arbetar.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare är du i direktkontakt med grossister, installatörer, återförsäljare samt Ebecos egen säljkår ute på fältet. Rollen är bred och tillsammans med de andra i gruppen ansvarar du för teknisk support, ordermottagning, offerera projekt samt även vara delaktig i kundaktiviteter och mässor.

Vem är du?
Vi söker dig med säljerfarenhet och elteknisk förståelse. Du bör vara stresstålig, noggrann och van att ta egna initiativ. Arbetet innebär mycket kundkontakt och du bör därför vara utåtriktad, serviceminded och affärsmässig. Ebeco har såväl svenska som internationella kunder och vi ser därför gärna att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Man eller kvinna - spelar ingen roll!

Ebeco erbjuder
Ebeco erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i ett företag med stark tillväxt. Du kommer att arbeta i ett tight team med höga ambitioner där ditt arbete gör skillnad.

Ansökan och kontakt
Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Sök tjänsten via www.pspartner.se och registrera din CV med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor, kontakta rekryteringskonsult mikaela [dot] andersson [at] pspartner [dot] se (Mikaela Andersson).