Garantera Ebeco webbapp

Med gratistjänsten Garantera kan du som elinstallatör enkelt dokumentera alla dina värmekabelinstallationer och skicka iväg ett digitalt garantibevis direkt till kunden. Du skapar ett projekt, loggar alla mätningar och bifogar bilder. När allt är klart e-postar du allt till din kund. Inga mer pappersformulär att hålla ordning på. I Garantera kan du även göra digital kontroll av elinstallationsarbete. Med Garantera e-postas kontrollerna till rätt person. För att kunna göra kontroller i Garantera behövs ett abonnemang av IN Dokumentmallar Plus

Garantera är en webbapp. Du behöver inte ladda ner något, besök bara garantera.ebeco.se och skapa en användare. Garantera kommer att se ut och användas precis som en vanlig app, men med fördelen att den funkar i alla dina enheter oberoende av operativsystem. Och du slipper uppdateringar, ominstallationer och annat krångel.

Kontroll av elinstallationsarbete i Garantera – med abonnemang av IN Dokumentmallar Plus
Fördelarna med IN Dokumentmallar Plus är många. Företaget får en effektivare dokumenthantering och sparar både tid och pengar. I IN Dokumentmallar Plus ingår en stor mängd dokumentmallar, där kontroll av elinstallationsarbete ingår. Det är också denna del vi har digitaliserat lyft in i Garantera.

För att kunna använda tjänsten i Garantera måste du ha ett abonnemang på IN Dokumentmallar Plus. Beställ IN Dokumentmallar Plus här. Det enda du behöver göra i Garantera är att fylla i ditt organisationsnummer. Garantera sköter sedan resten och du kan börja utföra dina kontroller inom kort.

4 000 väldigt nöjda installatörer jobbar redan med Garantera.