Olja, gas och asfaltsindustri

  • Olja, gas och asfaltsindustri

Ute i oljehamnen på Hisingen hittar man Gunnar Allered El AB som i huvudsak arbetar med installationer av värmelösningar åt industrin. Gunnar Allered, som är grundare av företaget, har haft sin verkstad här sedan 1977 när verksamheten etablerades. Gunnar har samarbetat med Ebeco sedan starten.

Specialister på industri

Idag har Gunnar sex stycken anställda på företaget och flera stor kunder som Stena Oil, Odec och STS. Gunnar och hans team är specialister på installation av värmelösningar för industriella ändamål. Särskilt handlar det om att hålla jämna temperaturer på energikällor som olja, gas, asfalt samt andra värmekänsliga ämnen och material.

Med ett nära samarbete med Ebeco tar vi oss an komplexa och varierande. Många uppdrag är på explosionsklassade områden och det ställer högra krav på säkerhet och kvalitet, berättar Gunnar.

Med Ebeco känns det tryggt

Anders Grundin, elinstallatör på Gunnar Allered EL AB tycker att samarbetet med Ebeco känns oerhört tryggt och enkelt. Ander understryker att det långa samarbetet med Ebeco är ett resultat av Ebecos tekniska kunnande, lojalitet och kvalitet.

– Det är extremt viktigt med hög teknisk kompetens, exakta beräkningar och förståelse för processerna i dessa uppdrag för att kunna leverera ett kvalitetssäkrat och effektivt system. Av Ebeco får vi allt detta. Vi gör allt för att garantera en problemfri anläggning, säger Anders och avslutar med att han ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med Ebeco.