Fördelarna att jobba med Ebeco

Det som driver oss är att förenkla våra kunders vardag. Det handlar om allt från smarta produktinnovationer och tjänster till snabba leveranser och pricksäker support. Oavsett hur dina värmebehov ser ut kan du vara säker på att det är enkelt och tryggt att jobba med Ebeco. Från projektering och hela vägen fram till mål.

Elektriker kapar en slang

Digital dokumentering och installation

En Iphone som hålls i handen med Garantera

Digital dokumentering

Garantera

Med gratistjänsten Garantera kan du som elinstallatör enkelt dokumentera alla dina värmekabelinstallationer och skicka iväg ett digitalt garantibevis direkt till kunden. Du skapar ett projekt, loggar alla mätningar och bifogar bilder. När allt är klart skickas ett e-post med allt till din kund. Inga mer pappersformulär att hålla ordning på.

Börja använd Garantera
Guide Driftprognos

Historisk väderdata

Ebeco Driftprognos

Ebeco Driftprognos är ett simuleringsprogram för att kunna erbjuda underlag till LCC-beräkningar i projekt där Ebecos tak- och markvärmeanläggningar projekteras. Tjänsten är utvecklad för att användas mot brukare, föreskrivande led samt entreprenörer.

Läs mer om Ebeco Driftprognos
Ebeco Connect-appen visas i handen i köksmiljö

EB-Therm 500

Flytta enkelt installationen till kunden

Med vår termostat EB-Therm 500 och tillbehöret EB-Connect WiFi får inte bara slutkunden en uppkopplad termostat med smart värmestyrning, utan här finns genomtänkta funktioner även för dig som elinstallatör. 

Förutom att termostaten är enkel att installera fysiskt, är termostatens inställningar enkla att ställa in. När du har slutfört installationen i vår app Ebeco Connect, flyttar du enkelt över termostaten och dess inställningar till kunden med några enkla knapptryck. Ett professionellt installationssteg som uppskattas av kunden!

Läs mer om EB-Therm 500
Elektriker skarvar en kabel

Fler kunder

Hitta installatör på ebeco.se

När du installerar Ebecos produkter och samtidigt dokumenterar dina installationer i vår gratistjänst Garantera, så kommer ditt företag att listas under Hitta installatör hos oss. En tjänst hos Ebeco för att hitta professionella elektriker som kan våra produkter. 

Hitta installatör

Produkter som underlättar arbetet

Produkt
Cable Clip 4, 5

Cable Clip

Kabelklämma

 • Vid inspackling alt. ingjutning
 • För rotnät eller armering
 • Passar till Cable Kit och Cableflex
Cable Clip

Smidig kabelmontering

Cable Clip är serie kabelklämmor som gör det enkelt och tidsbesparande att fästa värmekabel på rotnät eller armeringsnät.

Med Cable Clip spar du både tid och minskar slitage i knä och rygg. Slipp buntbanden och dess krångliga samt tidskrävande montering och prova Cable Clip nästa gång!

Produkt
Cable Board
Energy Saver

Cable Board

Isolerskiva

 • För golvvärme under klinkergolv
 • För våtrum med betongunderlag
 • Kan även användas till torra utrymmen med träunderlag
 • Värmeledningsförmåga
  (λ) 0,034 W/mK
 • Värmemotstånd
  (R) 0,53 m²K/W
 • Tjocklek 20 mm
  20 mm
Cable Board

Isolering som underlättar

Cable Board är en isolerskiva av extruderad polystyrenplast, specialdesignad för Cable Kit med urfrästa spår, c/c 10 cm. Skivans speciella struktur reflekterar värmen uppåt på ett extremt effektivt sätt. Jämfört med ett referenssystem utan isolering minskar energiförbrukningen upp till 45 %. Hålen i skivan släpper igenom ev. fukt. Skivan är lätt och tålig och spåren gör det enkelt att förlägga kabeln med exakt rätt avstånd. Komplettera med fixeringstejp.

Förstklassig support hela vägen

Utöver långa garantier så hjälper vi dig som elinstallatör hela vägen. Vi hjälper dig med att svara på tekniska installationer och produktrådgivning. Med dessutom en leveransprecision på 98% är vi övertygade om att du kommer att vara nöjd med oss. Varmt välkommen att kontakta oss!

Patric Wanner

Patric Wanner

Roll
Teknisk innesälj
Telefonnumer
031-707 75 50
Christoffer Odlöv

Christoffer Odlöv

Roll
Teknisk innesälj / Industri
Telefonnumer
031-707 75 50
Linda Karlstrand

Linda Karlstrand

Roll
Teknisk innesälj
Telefonnumer
031-707 75 50