Guider

Garantera – dokumentera dina installationer digitalt

Med gratistjänsten Garantera kan du som elinstallatör enkelt dokumentera alla dina värmekabelinstallationer och skicka iväg ett digitalt garantibevis direkt till kunden. Du skapar ett projekt, loggar alla mätningar och bifogar bilder. När allt är klart skickas ett e-post med allt till din kund. Inga mer pappersformulär att hålla ordning på.

En Iphone som hålls i handen med Garantera

För att använda Garantera behöver du inte ladda ner något, besök bara garantera.ebeco.se och skapa en användare. Garantera kommer att se ut och användas precis som en vanlig app, men med fördelen att den fungerar i alla dina enheter oberoende av operativsystem. Och du slipper uppdateringar, ominstallationer och annat krångel.

Besök garantera.ebeco.se 

Förläng garantitiden till 25 år med Garantera

En golvvärmeinstallation som är gjord med hjälp av Garantera får automatiskt en förlängd garantitid till 25 år för materialfel.

Den utökade garantin gäller endast under förutsättning att produkten installerats tillsammans med tillämpbar styrning samt har utförts av en auktoriserad elinstallatör.

Våra garantivillkor

25 års garanti logo guide

Digital kontroll med IN Dokumentmallar Plus

I Garantera kan du även göra digital kontroll av elinstallationsarbete. Med Garantera e-postas kontrollerna till rätt person. För att kunna göra kontroller i Garantera behövs ett abonnemang av IN Dokumentmallar Plus.

Fördelarna med IN Dokumentmallar Plus är många. Företaget får en effektivare dokumenthantering och sparar både tid och pengar. I IN Dokumentmallar Plus ingår en stor mängd dokumentmallar, där kontroll av elinstallationsarbete ingår. Det är också denna del vi har digitaliserat lyft in i Garantera.

För att kunna använda tjänsten i Garantera måste du ha ett abonnemang på IN Dokumentmallar Plus. Det enda du behöver göra i Garantera är att fylla i ditt organisationsnummer. Garantera sköter sedan resten och du kan börja utföra dina kontroller inom kort.

Beställ IN Dokumentmallar Plus

IN Installatorsföretagen

Bli Garanterad installatör idag

När ni blir Garanterad installatör så får ni flera förmåner. Ert företag kommer att synas som utmärkt återförsäljare på återförsäljarsidan. Dessutom skickar vi ett välkomstpaket med Ebecogrejer till företaget med posten. Ni kommer även att få material att använda i er egen marknadsföring. För var tionde projekt som ni sedan slutför så kommer det en överraskning till företaget. 

Så här enkelt blir du Garanterad installatör: 

  1. Skapa en användare på garantera.ebeco.se
  2. Börja använda Garantera Ebeco för att säkerställa installationer och lämna garantibevis till kund. 
  3. Slutför fem projekt med hjälp av Garantera Ebeco.
  4. Nu kan vi vara säkra på att ni gör ett garanterat bra jobb. Ni får kalla er Garanterad installatör.
     
Garanterad installatör

Kom igång med Garantera

I den här videon visar vi dig hur du kommer igång med Garantera. Allt ifrån att skapa ditt konto, till att lägga till installationer ända till att slutföra och skicka iväg garantibevis till kunden.