Wallflex 500 med EB-Therm 500 i vardagsrum vid fönster

Elradiatorn Wallflex 500 - för det smarta och energieffektiva hemmet

Ebeco utökar sortimentet för det smarta och energieffektiva hemmet. Wallflex 500 är en ny serie elradiatorer som gör uppkoppling till en valfrihet - med eller utan tillbehöret EB Connect WiFi.

 

– Vi fortsätter att utveckla vårt framgångsrika koncept WiFi Ready. På samma sätt som med termostaten EB-Therm 500 kan man här välja att addera tillbehöret EB-Connect WiFi – vid installation eller senare. När tillbehöret kopplas in förvandlas Wallflex 500 till en uppkopplad enhet med ännu bättre översikt, energioptimering och kontroll, säger Peter Gustavsson, produktchef på Ebeco.

Wallflex 500 med EB-Therm 500 i vardagsrum vid fönster

Det här är Wallflex 500

Elradiatorn Wallflex 500 har en modern och stilren design och dessutom en extremt tunn konstruktion i och med att den endast bygger 8 cm från väggen. Styrningen bygger på samma mjukvara som termostaten EB-Therm 500 och har därmed lika pedagogiskt upplägg med tydlig display och lättnavigerade menyer. Tack vare smart teknik har radiatorns yta en låg medeltemperatur och rumstemperaturen hålls på en jämn nivå. Med sin IP24-klassning går Wallflex 500 att installera i både torra och våta utrymmen. I steg ett lanserar vi tre olika storlekar med 230 V.

Wallflex 500 med EB-Therm 500 i vardagsrum vid fönster, fokus termostat

Varför WiFi Ready?

EB-Connect WiFi är tillbehöret som gör det möjligt att förvandla elradiatorn till en uppkopplad enhet. Det säljs som ett separat tillbehör och kan enkelt monteras i displaydelen, idag eller i framtiden. Via vår egen app Ebeco Connect nås elradiatorns samtliga menyer och inställningar och ger en bra översikt.

Om Ebeco

Ebeco är ett av Europas ledande företag inom elektrisk golvvärme, frostskydd och andra elektriska värmelösningar för fastigheter och industri. Huvudkontor och lager ligger i Göteborg. Internationellt är bolaget representerat med egna dotterbolag i Norge och Finland. Ebeco är ett familjeägt bolag med innovation och långsiktig tillväxt i fokus.