Jobba hos oss

Vad roligt att du vill jobba hos oss på Ebeco! Just nu söker vi:

Teknisk innesäljare

För att fortsätta kunna ge marknadens bästa service behöver vi nu en person till vårt Innesälj-team i Göteborg. Som innesäljare är du i direktkontakt med alla våra kunder samt Ebecos egen säljkår ute på fältet. Du ingår i ett positivt team med mycket humor och rapporterar till försäljningschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Teknisk support till våra kunder
  • Ordermottagning och registrering av order
  • Offerera värmekabelprojekt
  • Upprätta enklare ritningar för värmekabelprojekt
  • Support till Ebecos utesäljare
  • Hantera reklamationer
  • Delta på mässor vid behov

Vi söker en positiv person som älskar kundkontakt

För att trivas i rollen som teknisk innesäljare på Ebeco ser vi gärna att du har elteknisk förståelse. Har du erfarenhet av elbranschen är det en stor fördel. Du behöver ha kunskaper i Office samt behärska svenska och engelska, både i tal och skrift, då Ebeco har såväl svenska som internationella kunder. Du är serviceminded och tar gärna egna initiativ. Ditt personliga engagemang och din positiva inställning bidrar till en bra laganda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är en heltidstjänst med placering på vårt huvudkontor i Gamlestaden.

Vi erbjuder

Ebeco erbjuder dig att vara en del av ett framgångsrikt och positivt företag som brinner för tillväxt och utveckling. Ebeco erbjuder en arbetsplats med korta beslutsvägar och vi uppmuntrar medarbetare som vill ta ansvar. Vi är ett tight team med höga ambitioner där ditt arbete har stor inverkan på Ebecos framgång. På Ebeco tycker vi att glädje i arbetet är den viktigaste framgångsfaktorn

Ansökan

Välkommen med din ansökan och ditt CV till dan.lindberg@ebeco.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Dan Lindberg, 031–707 75 51.