Guider

WiFi Ready - lösningen för ditt smarta hem

Installera EB-Therm 500 som den enkla och smarta termostat den är. Eller välj att addera tillbehöret EB-Connect WiFi och förvandla den till en uppkopplad termostat med ännu bättre översikt, energioptimering och kontroll. Valfriheten är nyheten.

EB-Therm 500 detalj

Enkel installation för användaren

Vi har utvecklat konceptet WiFi Ready för att låta användaren själv kunna välja när, och om, termostaten ska anslutas till wifi genom att montera tillbehöret EB-Connect WiFi. Det är enkelt att montera i termostaten eftersom det kan göras utan att komma åt de strömförande delarna.

Väl monterat och installerat så styr du framöver termostaten med appen Ebeco Connect - som en del av det smarta hemmet. 

Wifi ready symbol

Produkter märkta med symbolen är WiFi Ready.

Extra funktioner i app

Appen Ebeco Connect erbjuder fler funktioner än om du styr termostaten på traditionellt sätt. Golvvärmetermostaten EB-Therm 500 har en veckokalender där inställningar görs för golvvärmen under veckans dagar. I appen finns istället en årskalender som gör att du kan lägga ett överordnat schema för hela året så att alla termostaterna i fastigheten styrs på samma sätt.

Om det händer något oförutsett med golvvärmeanläggningen kan du bli uppmärksammad på detta genom pushnotiser eller e-post. Det ställs enkelt in när du installerar appen.

Optimal komfort i stugan

Kanske är du på väg till sommarhuset eller fjällstugan? Med Ebeco Connect kan du sätta på golvvärmen på distans och välkomnas av varma och sköna golv när du anländer. Det enda som krävs är att termostaterna är uppkopplade mot stugans wifi.

Google Home Assistent

Tack vare stöd för Google Home Assistent kan du genom bara ett enkelt röstkommando kontrollera en rad uppkopplade enheter i ditt hem. Du får även möjligheten att styra alla tillämpbara inställningar.

Google Home logo

Så fungerar WiFi Ready

Så här gör du för att ansluta EB-Therm 500 till wifi

Guide Wifi Ready EB Connect

1. Komplettera med Wifi-modul

Komplettera med tillbehöret EB-Connect WiFi som köps hos våra återförsäljare.

Guide Wifi Ready Sprängskiss

2. Installera

Installera wifi-modulen i termostaten EB-Therm 500.

Guide Wifi Ready EB Therm 500 termostat

3. Anslut

Anslut termostaten till nätverket via instruktionerna i displayen.

Guide Wifi Ready Ebeco Connect

4. Ladda ner appen

Ladda ner appen Ebeco Connect från App Store eller Google Play för att antingen styra EB-Therm 500 via appen eller använda Ebecos öppna API.

Fler möjligheter med öppet API

Letar du efter möjligheter att styra din golvvärmeanläggning i din egen smarta hem-lösning? Här får du tillgång till vårt öppna REST-API. Tjänsten har gjorts tillgänglig för att vi vill ge dig möjlighet att utveckla din egen smarta lösning. 

Alla kan använda Ebecos öppna API. Det enda vi kräver av dig är att du anger Ebeco som källa och att du inte använder API:et för att sprida skadlig kod. 

För att kunna använda vårt öppna API, gör följande: 

  • Installera wifi-modulen EB-Connect WiFi i termostaten EB-Therm 500
  • Välj nät och ange lösenord för ditt nätverk i termostaten
  • Ladda ner Ebeco Connect från App Store eller Google Play
  • Följ anvisningarna i appen för att skapa ett konto

Instruktioner för öppet API