Jobba hos oss

  • Jobba hos oss


Innesäljare till Ebeco AB

Ebeco fortsätter att expandera och söker nu en innesäljare till kontoret i Göteborg!

Arbetsuppgifter
Som administrativ innesäljare är du i direktkontakt med grossister, installatörer, återförsäljare samt Ebecos egen säljkår ute på fältet. Rollen innebär också en viktig länk till vår ekonomiavdelning och du jobbar med hela flödet från order till fakturering.

Vem är du?
Arbetet innebär mycket kundkontakt och de viktigaste är därför att du är serviceminded och utåtriktad. En elteknisk förståelse är meriterande. Du behöver också vara strukturerad och noggrann då det ingår administrativa arbetsuppgifterna som order och fakturering. Ebeco har såväl svenska som internationella kunder och vi ser därför gärna att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vi ser även att du har goda kunskaper i office-paketet.

Ebeco erbjuder
Ebeco erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i ett företag med stark tillväxt. Du kommer att arbeta i ett tight team med höga ambitioner där ditt arbete gör skillnad.

Ansökan och kontakt
Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Sök tjänsten via PS Partner och registrera ditt CV med ett personligt brev. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Mats Törn på mats [dot] torn [at] pspartner [dot] se eller Caroline Nylén på caroline [dot] nylen [at] pspartner [dot] se

På Ebeco har vi arbetat passionerat med värmelösningar sedan slutet av sjuttiotalet. Vi startade med golvvärme och har genom tiderna presenterat en rad innovationer som kommit att forma marknaden för värmekabel. Idag är vi en av branschledarna i Skandinavien och kan presentera ett komplett sortiment av värmelösningar inom fyra affärsområden: inomhus, utomhus, byggarbete och industri. Vårt huvudkontor och lager ligger i Gamlestaden i nordöstra Göteborg där ca 30 personer arbetar.