Om Ebeco

Om Ebeco byggnad

Vår passion är värme

På familjeföretaget Ebeco har vi arbetat med värmelösningar sedan Ebbe Larsson grundade bolaget i slutet av sjuttiotalet. Det startade med golvvärme och under 40 års tid har vi presenterat en rad innovationer som kommit att forma hela marknaden för värmekabel. 

Idag erbjuder vi marknadens bredaste och mest kompletta sortiment av värmelösningar inom fyra affärsområden: inomhus, utomhus, byggnation och industri. 

Vi arbetar nära våra kunder

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg där ca 30 personer arbetar. Här finns vårt centrallager, nära våra kunder. Vi har även ett försäljningskontor i Stockholm och säljare över hela landet. Detta gör att vi snabbt kan leverera både produkter och support till hela marknaden, oavsett var våra kunder är. Internationellt är vi representerade med ett egna dotterbolag i Finland och Danmark och med ett antal distributörer i flertalet europeiska länder.

Det som driver oss är att förenkla våra kunders vardag. Det handlar om allt från smarta produktinnovationer och tjänster till snabba leveranser och pricksäker support. 

Enkelt och tryggt

Oavsett hur dina värmebehov ser ut kan du vara säker på att det är enkelt och tryggt att jobba med Ebeco. Vi finns där för dig. Från projektering och hela vägen fram till mål.

Vår verksamhet drivs med hänsyn till miljön och människorna som lever i den. Vi utvecklar hållbara, moderna och energieffektiva värmelösningar och arbetar ständigt med förbättringar. Vårt mål är att minska vår del av belastningen på miljön.