Om Ebeco

  • Om Ebeco

Familjeföretaget Ebeco är ett av Skandinaviens ledande företag inom elektrisk golvvärme, frostskydd och andra värmelösningar för byggarbetsplatser och industrier.

På Ebeco har vi jobbat med värmelösningar sedan Ebbe Larsson grundade bolaget i slutet av sjuttiotalet. Vi startade med golvvärme och insåg snart att det finns en hel del fördelar med rätt värme på rätt plats. Vi har därför utvecklat såväl våra produkter som vilka applikationer de kan användas till. Idag kan vi presentera ett komplett sortiment värmelösningar inom fyra affärsområden: inomhus, utomhus, byggnation och industri.
 

Vi tycker om att sprida värme

Genom tiderna har vi presenterat en rad innovationer som kommit att forma marknaden för värmekabel. Idag erbjuder vi marknadens bredaste och mest kompletta sortiment av värmelösningar. Vi gillar att sprida värme helt enkelt.

Vi finns nära dig

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg där ca 30 personer arbetar. Här finns också vårt centrallager, nära vår marknad. Det gör att vi snabbt kan leverera både produkter och support.

Vi har även ett försäljningskontor i Stockholm. Internationellt är vi representerade med egna dotterbolag i Norge och Finland. Utöver detta har vi distributörer i flertalet europeiska länder.

Vi gör det enkelt

Det som driver oss är att förenkla våra kunders vardag. Det handlar om allt från smarta produktinnovationer till snabba leveranser och pricksäker support. Oavsett hur dina värmebehov ser ut så kan du vara säker på att det är enkelt och tryggt att jobba med Ebeco.

Om du har frågor om våra värmelösningar eller andra funderingar är du såklart alltid varmt välkommen att höra av dig till oss.