Snösmältning mark

Snö och is utgör ett stort problem och en potentiell fara under vintertid. Ebecos snösmältningsprodukter är en effektiv lösning för att hålla rent från snö och is på garageuppfarter, entréer, ramper, lastkajer och trappor i såväl offentliga som privata miljöer. Tryggheten ökar genom att minimera halkrisken och man slipper dessutom skotta, sanda eller salta.

Snösmältning mark i Stockholm

Garanti

Vi lämnar hela 10 års garanti på våra markprodukter. 

Läs mer om våra garantivillkor

10 års garanti

Exempel på snösmältning mark

Snowmat utanför entré snösmältning mark

Snösmältning med Snowmat 

Ebeco Snowmat är en förmonterad värmekabel med fasta slag och bredder, vilket ger en snabb och enkel förläggning. Den passar utmärkt att installera vid större ytor som behöver säkras upp för halka, exempelvis entréer eller parkeringsplatser. Snowmat är avsedd att läggas i en sandbädd under asfalt eller stenläggning. Snowmat kan även användas för ingjutning i betong alternativt för inspackling på betong. För en ännu mer energieffektiv anläggning rekommenderar vi att kombinera med Ebecos isolerskiva Quick Board. Jämfört med ett referenssystem utan isolering blir uppvärmningstiden upp till 50 % kortare.

Läs mer om Snowmat och Quick Board

 

Snowmat garageinfart

Snösmältning för garageinfart

Ebeco Snowmat har många användningsområden. Ytterligare ett exempel där denna lösning är extra lämplig är vid snösmältning på garageuppfarter eller ramper. Bredden på 0,5 m gör att Snowmat passar bra för hjulspår och kan ge en säker in- och utfart, i såväl offentlig som privat miljö. Ebeco Snowmat är en förmonterad värmekabel med fasta slag och bredder, vilket ger en snabb och enkel förläggning. Snowmat är avsedd att läggas i en sandbädd under asfalt eller stenläggning. Snowmat kan även användas för ingjutning i betong alternativt för inspackling på betong. Kombinera installationen med isolerskivan Quick Board, för en ännu mer energi- och kostnadseffektiv anläggning.

Läs mer om Snowmat och Quick Board

 

Multiflex 27 i trappa för snösmältning mark

Snösmältning med värmekabel Multiflex 27

Ett vanligt område där man vill minimera risken för halka i vintertid är trappor. Värmekabeln Multiflex 27 smälter snö och is för en säkrare trappa. Anläggningen aktiveras med hjälp av en markgivare som känner av temperaturförändringar i omgivningen. Värmekabeln har en effekt på 27 W/m. Säkra upp hala trappor inför vintern!

Läs mer om Multiflex 27

Digital dokumentering och installation

En Iphone som hålls i handen med Garantera

Digital dokumentering

Garantera

Med gratistjänsten Garantera kan du som elinstallatör enkelt dokumentera alla dina värmekabelinstallationer och skicka iväg ett digitalt garantibevis direkt till kunden. Du skapar ett projekt, loggar alla mätningar och bifogar bilder. När allt är klart skickas ett e-post med allt till din kund. Inga mer pappersformulär att hålla ordning på.

Börja använd Garantera
Guide Driftprognos

Historisk väderdata

Ebeco Driftprognos

Ebeco Driftprognos är ett simuleringsprogram för att kunna erbjuda underlag till LCC-beräkningar i projekt där Ebecos tak- och markvärmeanläggningar projekteras. Tjänsten är utvecklad för att användas mot brukare, föreskrivande led samt entreprenörer.

Läs mer om Ebeco Driftprognos