Garantera Ebeco webbapp

  • Garantera Ebeco webbapp

Garantera Ebeco är en tjänst som gör det enkelt för dig som installatör att dokumentera och säkerställa dina golvvärmeinstallationer. Här kan du skapa projekt för dina olika jobb, logga alla mätningar och bifoga bilder. När det är klart skickas allt via e-post till din kund, snyggt och prydligt. Inga mer pappersformulär att hålla ordning på!

Att fylla i garantibeviset är kanske inte din favoritdel av golvvärmeinstallationen. Vi kan inte lova att det blir gjort med Garantera Ebeco, men vi kan garantera att det blir både enklare och roligare.

Om ni är flera som jobbar med värmekabel på ditt företag kan ni dela era projekt och installationer med varandra. Det är också en stor hjälp för dig som jobbar som arbets- eller projektledare. Och om ert företag gör ett riktigt bra jobb kommer det garanterat att löna sig

Garantera är en webbapp. Du behöver inte ladda ner något, besök bara garantera.ebeco.se och skapa en användare. Garantera kommer att se ut och användas precis som en vanlig app, men med fördelen att den funkar i alla dina enheter oberoende av operativsystem. Och du slipper uppdateringar, ominstallationer och annat krångel.

Tusentals väldigt nöjda installatörer jobbar redan med Garantera. Kolla på filmen för att se hur det funkar.